Tiger of Sweden värvar vd från Hugo Boss

Välkänt namn tar över posten.

Tiger of Sweden har äntligen hittat en ny vd. Det blir Linda Dauritz, som närmast kommer från Hugo Boss där hon var ansvarig för företagets globala strategi, som tar över rollen från och med den 1 december.

Jag är mycket glad över att få chansen att bli en del av Tiger of Sweden och vill tacka ägare och styrelsen för förtroendet, säger Linda Dauritz i ett pressmeddelande.

Annons

Jag ser stor potential i varumärket. Det förkroppsligar självförtroende, mod och kreativitet i sitt svenska designarv, fortsätter hon.

Det Stockholmsbaserade varumärket, som grundades 1903, ska nu också bli ”mer relevant” för kunderna såväl online som i de egna butikerna och fortsätta ”casualiseringen” av mer formella kläder.

Vi ser väldigt mycket fram emot att jobba med Linda och önskar henne all lycka i sin nya roll. Vi vill också tacka Moa Strand för hennes ledarskap och hennes engagemang i rollen som tillfällig vd de senaste månaderna. Vi är glada att Moa kommer att fortsätta vara en avgörande del även fortsättningsvis i sin roll som marknadschef, säger ordförande Peter Thorsen.

Annons