Tjänsten som skapar minnesvärda marshmallows

Instagram har tagit världen med storm med sina förskönande filter. Men nu kan du inte bara snygga till dina bilder, det går även att äta dem. Med den nya webb-appen Boomf, kan man få sina Instagram-bilder utskrivna på marshmallows.

Om du har använt en smartphone eller Internet den senaste tiden lär du förmodligen hört talas om Instagram. En app och ett socialt nätverk där användaren kan ta bilder, lägga på filter och sedan dela med sig av dem till sina vänner.

Instagrams framfart har också gjort att det växt fram ett antal tjänster som låter bilderna ta fysisk form. Flera sajter hjälper nu användare att få ut sina bilder på papper men man kan även skapa färdiga fotoböcker och canvastryck på ett smidigt sätt.

Annons

Vad är då nästa naturliga steg. Självklart är det möjligheten att skriva ut sina bilder på marshmallows som världen har saknat.

Siktar internationellt

Boomf är det företag i Storbritannien som kläckt denna genialiska idé, och för 12 pund (ungefär 130 kronor) kan man nu få en låda med nio marshmallows hemskickade. Dessa marshmallows pryds med bilder som man väljer från sitt eget Instagram-bibliotek via en smidig webb-app.

Företaget varnar för att upplösningen inte är av ”retina-display” och att mörka bilder tenderar att bli av sämre kvalité. Men bland de som testat tjänsten verkar de allra flesta väldigt nöjda, och de ska tydligen även smaka som marshmallows, precis som sig bör.

Än så länge är tjänsten bara tillgänglig i Storbritannien men man siktar på att skicka internationellt i början av nästa år.

 

Källa: TNW

Annons

Annons