Trademax bygger ut sitt butiksnät: ”Ett vinnande koncept”

Borås blir först ut.

Trademax, som säljer möbler och belysning till hemmet, har nu bestämt sig för att slå upp en ny butik i Borås. Företagets e-handel och fysiska butiker finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Totalt tio affärer finns i dag i Sverige.

Anledningen till att de väljer att slå upp en ny affär på just köpcentret Storknallen i Borås är inte av en ren slump. Det är nämligen just i Borås som många av deras svenska e-handelskunder finns.

Annons
Annons

Sett till vår egen onlineförsäljning i Borås märker vi en stark efterfrågan på våra produkter och ser Borås som en stad med stor potential, säger Christian Eriksson, vd för Trademax, till Borås DLY.

Fortsätter att öppna butiker nästa år

I stället för att, som många andra kedjor, satsa mer på digitaliseringen och mindre på att öppna butiker, tänker Trademax tvärtom. Och framöver verkar det som att vi kommer få se fler butiksöppningar.

Vi har ett starkt momentum och har haft så under flera år där vi ser att onlinehandel i kombination med butiker är ett vinnande koncept. Till skillnad från många traditionella butikskedjor som väljer att reducera sitt butiksnät planerar vi fortsatt expansion under hösten och 2020, säger han till Borås DLY.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!