Tradera börjar med deals

Merförsäljningskanalen Tradera har lockat in allt fler e-handlare att sälja under deras vingar. Precis som moderbolaget Ebay verkar de nu även satsa på större återförsäljare och företag. E-handlare som börjat sälja hos Tradera är till exempel Webhallen, Ginza och StylePit.

Tradera meddelar att hälften av utbudet på sajten av nya produkter är från olika företag som dessa. Nu har Tradera även tagit fram ett dealskoncept likt det Ebay kört i några år.

Annons

Varje vecka kommer Tradera att erbjuda kraftigt sänkta priser på nya varor i samarbete med de företag som säljer på sajten. Det ser även ut att vara de större försäljarna som får vara med bland dessa deals.

– Dealskoncept är inget unikt, men är ändå ett viktigt led i att locka nya kunder på jakt efter nya produkter till Tradera. Eftersom vi erbjuder hela utbudet från många av de företag som säljer hos oss har vi goda möjligheter att ta fram riktigt bra erbjudanden i samarbete med våra företagssäljare, säger Matts Gottfarb, Head of Sales på Tradera.

 

Källa: Press

Annons