Träffades på Skincity – nu startar e-handelsduon eget

Lanserar nu tjänst inom hälsa.

Vilka vitaminer och hälsotillskott behöver man? Det ska den nya tjänsten Wellon hjälpa till att svara på. Bakom tjänsten står e-handelsprofilerna Ylva Pagmén och Amanda Fahlander, bland annat kända för att ha haft ledande positioner hos nätbutiken Skincity. Amanda Fahlander har tidigare även ansvarat för marknadsföring hos Sportamore.

Nu lanserar de alltså en gemensam storsatsning och till sin hjälp har de vad de beskriver som "starka investerare".

Annons

Vi har båda alltid haft ett stort eget intresse kring hälsa och välmående och vill kunna hjälpa andra att må bättre, säger Ylva Pagmén, vd och medgrundare av Wellon, i ett pressmeddelande.

Den som använder sig av Wellon ska varje månad få en kostnadsfri rådgivning av en näringsterapeut, som ska ge tips angående vilka tillskott som kan passa just den personen. Vitaminerna levereras sedan hem till kunden varje månad. Wellon utlovar färdigdoserade påsar och regelbundna uppföljningar med terapeuten.

Vi, och många med oss, är väl medvetna om att grunden för att leva ett hälsosamt liv och att må bra är att äta en balanserad kost, träna, undvika långvarig stress, hålla en bra vätskebalans och få tillräckligt med sömn. Men trots den vetskapen så är det många som går runt med livsstilshälsoproblem som kan upplevas omöjliga att komma till rätta med. Vi ville starta Wellon för att hjälpa människor att identifiera problemen och förbättra sitt välmående.

Ylva Pagmén och Amanda Fahlander träffades när de båda arbetade på e-handelsraketen Skincity, som har haft stor framgång med att erbjuda personligt anpassad hudvård.

Vi lärde oss båda väldigt mycket under vår tid på Skincity. Vi såg hur individanpassade program verkligen kan förbättra ens hud och välmående, vilket inspirerade oss att ta klivet vidare och satsa på Wellon. Intresset för hälsa och välmående har vi båda haft med oss sedan länge och det blev därför ett naturligt val att gå vidare med det. Det är jättespännande att äntligen vara igång och vi ser fram emot att få se våra kunders resultat, avslutar Ylva Pagmén.

Annons