Search
Search
Close this search box.
ANNONS

Tre nya länder – här ska fiskelyckan testas nu

Söder Sportfiske hoppas på mer fiskelycka
Söders Sportfiske/Pressbild
David Gustavsson
david@ehandel.se

Dela artikeln:

"Börjar sätta vårt fotavtryck ute i Europa".

ANNONS

Det är dags för nya fiskevatten för e-handlaren Söder Sportfiske. Nu släpper man tre nya lokalt anpassade sajter i Norge, Frankrike och Danmark.

Sedan drygt två år tillbaka säljer e-handlaren sina fiskeredskap till utlandet via sajten sportfishtackle.com. Innehållet på den sidan presenteras på engelska. Och nu sjösätts sportfishtackle alltså på ytterligare tre marknader i Europa. Men innehållet är översatt till franska, norska respektive danska.

Vi utvärderar löpande ytterligare lokala marknader med särskilt stor potential. Strategin bygger på att hitta långsiktigt rätt förutsättningar, där vi i fas ett kan plocka lågt hängande frukter på ett kostnadseffektivt sätt. Analys av affärsdata från sportfishtackle.com tillsammans med god kunskap om respektive marknads förutsättningar har lett fram till att vi idag lanserar lokalt i Frankrike, Danmark och Norge, kommenterar Jonas Franzén, tf vd, i ett pressutskick.

"Få hävstång"

Sedan tidigare har e-handlaren även lanserat lokalt anpassade e-handelsbutiker i Finland och Nederländerna.

Vi börjar nu på allvar sätta vårt fotavtryck ute i Europa, och jag ser en stor potential att få hävstång på allt det arbete som vi gjort i Sverige över åren på detta sätt, kommenterar Jonas Franzén.

Dela artikeln:

Search

Nyheter

Tjänster

Om Ehandel

Nyhetsbrevet som håller dig uppdaterad!