TV-kockens nya nätbutik slog alla förväntningar

TV-kocken och författaren Leila Lindholm slog upp portarna till sin egen nätbutik nu i måndags. Den går under namnet Leilas General Store och riktar sig inte enbart till svenskar. E-handelsleverantören E37, som snickrat ihop sidan, meddelar att Leilas konceptbutik slog alla förväntningar när den öppnade i måndags eftermiddag:

"Försäljningen tickade igång för fullt redan de första minuterna efter lanseringen och redan efter första dygnet hade investeringen i e-handelsplattformen betalat sig. Statistiken visar att varje unik besökare i genomsnitt stannar i 10 minuter och varje kund handlar för i snitt ca 1000 kr."

Annons

Leila själv är även hon överväldigad av intresset för hennes nya nätbutik, som de försökte smyga ut:

– Vi tänkte att vi skulle smyga igång det hela. Det här med e-handel är ju något helt nytt för oss så vi tänkte att vi väntar med att slå på stora trumman tills vi känner oss säkra på logistiken. Nu blev ju intresset enormt i alla fall och det får vi ju se som ett angenämt problem. Vi får helt enkelt lära oss snabbare och sätta in extra resurser, berättar Leila.

Hennes Facebook-sida med över 17000 fans ska ha förvarnat dem på att intresset kunde vara högt, men det ska alltså ha gått över förväntan ändå. Leilas General Store finns tillgänglig på engelska och svenska och erbjuder leverans till ett femtontal länder. Deras ambitioner bör alltså varit relativt höga men försäljningen tog tydligen raketfart direkt vid lansering.

Ett stort grattis till Leila helt enkelt. Ni finner hennes General Store här.

 

Källa: press, leila

Annons