Uppercut breddar och slår ett slag för bröllopsdagen

Uppercut.se fortsätter att expandera och breddar sitt sortiment. Den här gången tar underklädesbutiken steget in i bröllopsvärlden. I förra veckan lanserades ett nytt sortiment med underkläder för alla bridezillas.

Våren är här och det vankas bröllopsyra i hela Sverige. Uppercut har haft stor efterfrågan på bröllopsunderkläder och får många frågor från undrande brudar vilka underkläder de ska ha på den stora dagen.

Sen tidigare säljer Uppercut underkläder, badkläder, träningskläder, loungewear och nu har nätbutiken som grundades 2005 breddat även med bröllopsunderkläder.

Annons

– Detta var ett självklart steg för oss då vi vill ha ett komplett sortiment av alla sorters underkläder. Runt 70 procent av alla tjejer idag har fel behå storlek. Och vilken dag är inte viktigare än själva bröllopsdagen att ha den perfekta behån, säger Pernilla Jungåker, marknadsansvarig på Uppercut.se.

Emma guidar bruden

På Uppercut.se kommer man även att erbjuda personlig shoppinghjälp där kunden kan få hjälp med att hitta rätt underkläder till både brudklänning och bröllopsnatten. Butikens behåexpert Emma svarar på frågor och guidar bruden, eller brudgummen, genom underklädesdjungeln.

– Färgtemat går, som ofta vid bröllop, i ivory och vitt men vi har även tagit ytterligare ett litet kliv och plockat in ”something blue”. Det är allt från söt spets till enkelt och klassiskt som är nyckelorden i årets bröllopskollektioner, säger Emma.

Källa: Press

Annons