DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Vad är Emeet?

Grundpelaren av Emeet är ”sharing is caring”

Har du hört talas om Emeet men inte riktigt förstått vad det är?

Emeet är ett e-handelsevent som är skapat för att e-handlare ska kunna möta sina branschkollegor i en miljö där de kan diskutera utmaningar och byta erfarenheter. Grundpelaren av Emeet är ”sharing is caring”, en mötesplats där e-handlare möts och delar med sig för att tillsammans främja den nordiska e-handeln.

Annons

Vad är gridden?

Gridden är hjärtat av Emeet. Det första som möter dig på Emeet är ett mer eller mindre tomt schema. Där skriver du helt enkelt upp vad du vill bidra med, vilka frågor du vill ta upp eller ha hjälp med. Ämnena skrivs ner på en tavla (kallad gridden) med ett rutnät, där varje ruta/slot motsvarar en tid på 45 minuter och sedan genomförs en gruppdiskussion utifrån det ämne som satts upp.

Du bestämmer själv vilka ämnen du är intresserad av och vilka diskussioner du vill lyssna på och deltaga i. Det pågår flera diskussioner samtidigt i olika rum för att så många som möjligt ska kunna få möjlighet att ta upp just sina frågor. Efter varje föredrag är det en kort paus, så att du får en chans att umgås och nätverka med dina branschkollegor.

Vad händer efter dagseventet?

Varje Emeet-event avslutas med en middag och underhållning. Efter en dag fylld med inspiration, nya insikter, delning av erfarenheter och möten så avslutar vi dagen med en middag där vi tillsammans avnjuter god mat och dryck, kvällen bjuder även på underhållning. Middagen är helt gratis för e-handlare men det finns ett begränsat antal platser så boka middagsbiljetten i tid.

Bokningen är öppen för höstens alla event och boka biljett gör du här. Vårt första event för hösten är Emeet Göteborg som äger rum den 12 september – boka din biljett till Emeet Göteborg här!

Annons