Välkommen till Ehandel 2.0!

En milstolpe både för oss och handeln.

Brukar du säga att e-handeln fortfarande är rätt ny? Då är du faktiskt helt fel ute. Handeln på nätet har nu funnits med oss i gott och väl 20 år och den har hunnit förändrats en del med tiden. Numera får de flesta traditionella detaljhandelsföretag räknas som e-handlare samtidigt som många av de klassiska e-handlarna har etablerat sig i den fysiska världen. Det innebär att vi på Ehandel.se roligt nog har fått ett betydligt bredare område att bevaka.

Ehandel.se fyller tio år

Samtidigt som handeln är mitt uppe i en historisk transformation, passar Ehandel.se på att i år fylla tio år. Det firar vi med att lansera en helt ny sajt, som flera av er säkert har hunnit ta en titt på under de senaste veckorna. Utöver ett nytt och mer modernt utseende och en ny logotyp - som ni har hjälpt oss att rösta fram - kommer vi framöver att ha en standardiserad plattform, nämligen WordPress. Det är något vi har sett fram emot eftersom det kommer att ge oss större möjligheter att visa upp vårt innehåll på ett tilltalande sätt. Dessutom skalar vi nu ner vårt namn till bara Ehandel, vilket vi i och för sig redan har kallats av många under en ganska lång tid.

Annons

För tio år sedan tog Ehandel.se sina första steg i form av ett forum och ett nyhetsbrev, och därifrån byggdes vad som skulle komma att bli Sveriges största nyhetssajt om e-handel. Ni som har varit med sedan starten vet förmodligen att en hel del har hänt sedan starten 2009.

Samma plattform i hela Norden

Förra året passerade vi en viktig milstolpe i samband med vår nordiska expansion. Hittills har Ehandel.se, Ehandel.com, Ehandel.dk och Ehandel.fi haft olika plattformar men nu blir vår nordiska satsning verklighet även vad gäller tekniken. Vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla som har stått ut med avsaknaden av ett SSL-certifikat på sajten och som - trots utmaningar - har kämpat på med att dela våra artiklar på LinkedIn. Det har säkert varit tufft ibland, men nu väntar bättre tider!

Vi hoppas att ni som är våra trogna läsare ska trivas med och känna igen er i nya Ehandel, samtidigt som vi förstås välkomnar alla er som är nya besökare. En sajt är ingenting utan sina läsare - och vi glädjer oss varje gång ni väljer att besöka oss för senaste nytt från handelns värld. Nu tar vi fart mot de kommande tio åren!

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!