Världsstjärnan ny influencer för Revolutionrace: ”Stolta”

"En perfekt ambassadör för oss".

Revolutionrace har rönt stora framgångar med att satsa på olika typer av influencers. Nu har man knutit till sig den tidigare fotbollsstjärnan Philipp Lahm, som hann med att både vinna Champions League med Bayern München och VM-guld med Tyskland.

Vi är väldigt glada och stolta över att Philipp Lahm vill ansluta sig till team Revolutionrace. Som ledare och lagkapten, grundare av stiftelsen ”The Philipp Lahm Foundation” för barn och ungas hälsa, guidar och inspirerar Philipp Lahm dagligen sin omgivning till att uppnå sin fulla potential, säger Paul Fischbein, vd för Revolutionrace, i ett uttalande.

Annons

Revolutionrace kommer att synas i Philipp Lahms kanaler, och vice versa, och samarbetet beskrivs som långsiktigt. Startskottet går den 23 januari.

Precis som Revolutionrace, strävar Philipp även efter att se en ökning av hälsofrämjande framför allt genom att vistas mer i naturen. Philipp Lahm är som person en perfekt ambassadör för oss och vi ser väldigt mycket fram emot detta spännande samarbete, säger Paul Fischbein.

Huvudpersonen själv är förstås också nöjd med att ha landat ett lukrativt avtal.

En hälsosam livsstil hjälper mig att klara av mina dagliga sysslor. Med Revolutionrace har jag hittat en stark partner som stöttar mig i att vara aktiv, säger Philipp Lahm.

Annons