Värvar nyckelspelare från Jetshop: ”Alltid tråkigt att lämna”

"Har en mycket bra position".

Helsingborgsbaserade Contentor, som skapar innehåll för webb och e-handel, förstärker laget. Nu värvar man nämligen Olle Hyberg, som närmast kommer från Jetshop, som ny Head of Sales and Partnerships.

Det ska bli superkul att börja på Contentor. Jag har sett att just content är en svår fråga för många handlare. Det tar tid och säljer du på många marknader ökar komplexiteten. Contentor har en mycket bra position i ett spännande område där den tekniska utvecklingen med AI/automatisering påverkar i stor utsträckning. Och i den här utvecklingen behöver handlarna en stark partner att samarbeta med, säger Olle Hyberg till Ehandel.

Annons

Bland kunderna finns företag som Sportamore, Partykungen, NA-KD, Footway och Babyshop och Olle Hyberg får en nyckelroll i företagets fortsatta utveckling.

Rollen är att jag kommer ansvara för försäljning och samarbeten med plattformar och andra bolag i e-handelslandskapet. Men jag hoppas också kunna tillföra en del när det gäller områden som produktutveckling och bygga organisationen.

Hur känns det att lämna Jetshop efter drygt tre år?

Jetshop har ett grymt starkt erbjudande och har utvecklats mycket de senaste åren. Jag är jättestolt över det jobb jag har gjort och speciellt etableringen i Norge som verkligen tagit fart, trots Corona-tider. Det är alltid tråkigt att lämna ett gäng som man lärt känna men då jag har utgått från Helsingborg, så har det varit tufft att få en bra balans med familj och jobb.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!