Veckosändningen av Ehandelsnytt tar en paus

Vi vet, först flyttas Emeet och nu tar den veckosända radion en paus. Håller Ehandel.se på att gå under? Nej vi har bara en hel del annat att göra och måste tyvärr låta radion vila lite. Det är dock inte sista gången ni får e-handelsnyheter i ljudformat.

Ehandel.se växer så det knakar och arbetet bakom kulisserna ökar. Detta har gjort att vi måste låta Ehandelsnytt Live ta en paus. Den livesända fredagsradion där vi diskuterar veckans nyheter.

Det är förmodligen inte det sista ni hört ifrån Ehandelsnytt Live, men inslaget kommer inte dyka upp varje vecka som tidigare.

Annons

Samtidigt skulle vi vilja tacka alla gäster som varit med de senaste månaderna och såklart Bernt Bergkvist och Rikard Westberg som ställde upp ifrån start.

Ni finner alla sändningar här hos Mixlr

Vi skulle även vilja veta vad ni som lyssnat tycker om det ganska råa och oputsade upplägget med en direktsänd radio på fredagarna. Vad var bra? Vad var dåligt? Vi vill dock inte höra om iTunes, vi är högst medvetna om att radion bör finnas där 🙂

Det är även fritt fram att höra av sig (julius @ ehandelpunktse) om man känner sig intresserad av att vara med i radion i framtiden som panelmedlem. Eller med andra frågor och funderingar kring radion, vissa kanske måste prata av sig när fredagsmyset försvinner.

Använd dock kommentarfältet nedan till att tycka till om radion i stort.

Annons