Veganska och ekologiska alternativ i ny nätbox

Prenumerationstjänsten Naturalbox erbjuder naturliga hälsoprodukter och ekologiska skönhetsprodukter. Många av deras kunder har även efterfrågat veganska produkter, något man lyssnat på. Nyligen lanserades en ny tjänst, Veganbox.se, som ska hjälpa dem att upptäcka nya veganska och ekologiska produkter varje månad.

Våren 2013 lanserades Naturalbox.se, en prenumerationstjänst som erbjuder nyttiga och ekologiska fullsizeprodukter inom tre olika kategorier, snacks, hälsa och skönhet. Sedan dess har det hänt en del.

Förra hösten berättade man om planerna på att expandera tjänsten i Norden. I våras var det dags, men istället för en satsning i Norden, lanserades en global sajt. Man tog också fram en veganbox. Något som verkar ha varit en lyckad satsning för nyligen lanserades en separat sajt inom just det området, Veganbox.se.

Annons

– När vi grundade Naturalbox under våren 2013 var vår vision att inspirera till en mer hälsosam och roligare vardag genom att inspirera till att välja ekologiskt! Vi ser att fler och fler väljer att prioritera hälsa och ekologiska val. Det är jättekul att nu kunna ta ytterligare ett steg och även inspirera till en veganvänlig lifestyle, säger Alicja Chlebna grundare och vd av Naturalbox.se.

Nytt tema varje månad

Under det senaste året har man haft en stor förfrågan bland kunder och fans att erbjuda veganska produkter. Med Veganbox.se hoppas man hjälpa dem att upptäcka nya veganska och ekologiska produkter varje månad.

En prenumeration kostar 269 kronor per månad och för varje ny utgåva kör man ett nytt tema, i november är det dags för "Fitness Revolution".

– Genom att vi väljer ut intressanta veganprodukter och vegansk rawfood, superfood och skönhet kommer vi kunna visa att det finns ett stort utbud av veganska produkter och att det är superenkelt att vara vegan idag. Dessutom kommer vi kunna vara med att utveckla och introducera nya härliga veganprodukter i Sverige, vilket känns riktigt toppen, säger Eva Jonson, ansvarig för Veganbox.seKälla: Press

Annons