Vi lanserar Ehandel Plus: “Väljer att bjuda på mer innehåll”

“En premiumwebb”.

Ehandel smyglanserade i förra veckan Ehandel Plus, en helt ny medlemsportal för våra läsare och fans. Ehandel Plus är kostnadsfritt och vi väljer därmed att premiera våra nära 20 000 medlemmar istället för att införa en traditionell betalvägg.

Ehandel Plus samlar även flera tidigare tjänster i ett gemensamt login. Det förenklar alltså för användarna och de har nu en plats för olika typer av erbjudanden och nytt exklusivt redaktionellt innehåll.

Annons

Många mediesajter väljer att lägga delar av sitt innehåll bakom en betalvägg. Vi på Ehandel väljer istället att bjuda på mer innehåll till våra lojala medlemmar. Vi utesluter inte en betalvägg i framtiden, men nu väljer vi att skapa en premiumwebb för våra medlemmar utan betalvägg, säger Johan Svensson, vd på Ehandel.

Niclas Albäck, Head of Sales på Ehandel, ser samtidigt fördelar med att komma närmare vår kärngrupp av läsare.

Det har alltid funnits två valutor för medieföretag, annons- och läsarintäkter. De senaste åren har allt fler sajter velat stärka sina läsarintäkter genom att låsa in innehåll. Den rädsla som tidigare fanns att tappa trafik och sidvisningar har bytts mot insikten om att det är relevans, information om läsarna och kontext som skapar värde för annonsörerna, säger han i en kommentar.

Ehandel Plus kommer alltså även att bjuda på exklusivt redaktionellt innehåll, endast för medlemmar, och här ser vår chefredaktör Johanna Allhorn flera nya möjligheter att hjälpa e-handlare framåt.

Sedan 2009 har vår nyhetsbevakning och alla tjänster vi byggt runt varumärket Ehandel syftat till att utveckla och främja svensk e-handel. E-handeln har gått från att vara en undanskymd del till att nu utgöra lokomotivet för Sveriges detaljhandel. Vi vill ge våra läsare möjligheter till fler nyheter, inspiration, kunskap och andra verktyg man behöver för att lyckas med sin e-handel, säger Johanna Allhorn.

Tjänsten kommer förstås att utvecklas över tid och det finns flera planer på nya spännande inslag som ni inte vill missa. Du kan bli medlem i Ehandel Plus här.

Annons