Victoria Beckham har lanserat sin nya E-handel

Förre Spice Girls medlemmen Victoria Beckham som på senare år är mer känd som modedesigner har gjort succé med sina klädkollektioner. Nu lanserar hon sin egen nätbutik som gör det möjligt för kunder från hela världen att handla hennes kläder och accessoarer.

I slutet av förra året berättade vi om Victora Beckhams planer på en egen nätbutik, och i dagarna var det dags för lansering.

Victoriabeckham.com kan de som gillar hennes modeskapelser nu handla dem direkt från designern själv. På sajten kan man bland annat köpa den brittiska modedesignerns kläder, jeans, accessoarer och solglasögon.

Annons

Det kommer också att vara det enda stället som den förre pop-idolen kommer att sälja sin ICON-kollektion, en samling av Beckhams fem mest tidlösa klänningar.

"En cool vass råhet"

Den nya nätbutiken började som en digital ”lookbook” för Victora Beckhams kollektioner och ska ha varit under arbete under en längre tid. Enligt henne själv har det varit viktigt att att få rätt koncept, ton och utseende på sajten, samt att man skulle kunna leverera en oslagbar köpupplevelse. Något hon nu tycker att man lyckats med.

– Den har en en cool vass råhet över sig, och det är så jag ville att den skulle se ut. Jag vill att den ska visa vad som är sant för mig, och att man ska kunna relatera. Jag ville inte att bilderna skulle vara superglansiga och retuscherade, jag tycker att det är ett ganska gammaldags synsätt. Den är väldigt ärlig, och det är därför människor svarar på varumärket på det sätt som de gör, säger Victoria Beckham.

Källa: The Telegraph

Annons