Search
Close this search box.
ANNONS

Victoria Beckham har lanserat sin nya E-handel

Victoria Beckham har lanserat sin nya E-handel
Jimmy Andersson
jimmy@ehandel.se

Dela artikeln:

Fรถrre Spice Girls medlemmen Victoria Beckham som pรฅ senare รฅr รคr mer kรคnd som modedesigner har gjort succรฉ med sina klรคdkollektioner. Nu lanserar hon sin egen nรคtbutik som gรถr det mรถjligt fรถr kunder frรฅn hela vรคrlden att handla hennes klรคder och accessoarer.

ANNONS

I slutet av fรถrra รฅret berรคttade vi om Victora Beckhams planer pรฅ en egen nรคtbutik, och i dagarna var det dags fรถr lansering.

Pรฅ Victoriabeckham.com kan de som gillar hennes modeskapelser nu handla dem direkt frรฅn designern sjรคlv. Pรฅ sajten kan man bland annat kรถpa den brittiska modedesignerns klรคder, jeans, accessoarer och solglasรถgon.

Det kommer ocksรฅ att vara det enda stรคllet som den fรถrre pop-idolen kommer att sรคlja sin ICON-kollektion, en samling av Beckhams fem mest tidlรถsa klรคnningar.

"En cool vass rรฅhet"

Den nya nรคtbutiken bรถrjade som en digital โ€lookbookโ€ fรถr Victora Beckhams kollektioner och ska ha varit under arbete under en lรคngre tid. Enligt henne sjรคlv har det varit viktigt att att fรฅ rรคtt koncept, ton och utseende pรฅ sajten, samt att man skulle kunna leverera en oslagbar kรถpupplevelse. Nรฅgot hon nu tycker att man lyckats med.

โ€“ Den har en en cool vass rรฅhet รถver sig, och det รคr sรฅ jag ville att den skulle se ut. Jag vill att den ska visa vad som รคr sant fรถr mig, och att man ska kunna relatera. Jag ville inte att bilderna skulle vara superglansiga och retuscherade, jag tycker att det รคr ett ganska gammaldags synsรคtt. Den รคr vรคldigt รคrlig, och det รคr dรคrfรถr mรคnniskor svarar pรฅ varumรคrket pรฅ det sรคtt som de gรถr, sรคger Victoria Beckham.

Kรคlla: The Telegraph

Dela artikeln: