Vill du jobba på E-butik?

Ehandelsleverantören E-butik erbjuder numera inte bara en virtuell platform för ehandel. De har sedan några dagar tillbaka även börjat erbjuda ehandlare en fysisk arbetsplats. De kallar det hela E-handelsverkstan och den finns på E-butiks kontor i Södertälje. E-butiks VD, Tim Svensson, säger följande om E-handelsverkstan:

- Att driva en E-handel är ofta ett ensamt arbete. Många butiker är ensamföretag eller drivs av en enda person på ett större företag. Därför välkomnar vi kunderna upp till oss.

Annons

Vi kan inte annat än hålla med Tim, ofta är det ett ensamt arbete, speciellt i uppstarten.

E-handelsverkstan håller öppet 8-17 varje vardag och erbjuder hjälp och support i form av ehandelsrådgivare ifrån E-butik. De tillhandahåller även en komplett fotostudio för produktfotografering. Den kostar dock 250kr per halvdag. Tim Svensson påpekar att tydliga och bra produktbilder är en förutsättning för en lyckad ehandel. E-butik hoppas att så många som möjligt ska besöka deras E-handelsverkstad. Detta då det även ska vara en mötesplats för ehandlare att bolla frågor och idéer med varandra.

Det enda vi undrar är om man måste köra E-butiks platform för att få delta och det verkar tyvärr vara ett krav. Samtidigt undrar vi hur många nystartade ehandlare som håller sig till 8-17. Oavsett så tycker vi det låter som en fin idé. Sverige behöver fler inkubatorer för ehandel.

Källa

Annons