DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Jobb

E-STAR AWARDS Vinnarna i E-star Awards 2022

För tredje året i rad har E-star Awards gått av stapeln och vinnarna i kategorierna; Årets E-commerce Manager, Årets Digitala Marknadsstjärna och Årets Drivkraft inom Hållbarhet samt till huvudpriset Årets E-handelsprestation är nu utsedda.  

I E-star Awards hyllas Sveriges e-handelsmedarbetare. Totalt delas det ut fyra priser, huvudpriset Årets E-handelsprestation samt tre priser i följande kategorier; Årets Digitala Marknadsföringsstjärna, Årets E-commerce Manager och Årets Drivkraft inom Hållbarhet. Till alla utmärkelser var det under våren möjligt att nominera någon som presterat något utöver det vanliga eller som genomfört en aktivitet värd att hyllas.

Vinnaren i Årets E-handelsprestation utsågs av vår jury bestående av fler rutinerade e-handelsstjärnor. Vinnarna till de tre kategoripriserna utsågs efter en digital röstning där flera tusen branschkollegor valde att delta och rösta på sin favorit.

Annons

”Årets upplaga av tävlingen har varit ännu starkare än tidigare år både sett till antalet nominerade, prestationerna och röstningen. Det är tydligt att intresset för E-handeln och framför allt hållbarhet bara växer år för år. Jag tror även det är viktigt för individen som står bakom en prestation att få chans att synas och lyftas fram på detta sätt”, säger Sanny Malmberg, CEO på E-commerce Recruit.

Här följer vinnarna och motiveringarna.

Årets E-handelsprestation 2022

Vinnare: Robin Mostacero (aimn)

Motivering: ”För att med starkt ledarskap och operativ närvaro driva e-handelns tillväxt. Robin agerar VD och IT-ansvarig samt är en stark ledarprofil utan att lägga för mycket i titeln VD. Han är en ödmjuk ledare som är duktig på att förena det mjuka och det analytiska. 

Robin har med aim’n gjort en häftig resa där de byggt något som är större än bara deras snygga produkter – ett starkt community. aim’n är en förebild i hur de bygger ett hållbart varumärke digitalt! 

Läs mer om Robin:

https://www.ecommercerecruit.se/portratt-robin-mostacero/

Årets Drivkraft, Hållbarhet 2022

Vinnare: Tom Thörnblom (Lyko)

Annons

Motivering: ”Tom arbetar aktivt för att lyfta hållbarhetsfrågan i det dagliga arbetet på bolaget. Under året har han bland annat varit med i Lykos resa tillsammans med Instabox där de lyckats reducera förpackningsvikten med imponerande 82%. Otrolig utveckling för en mer hållbar framtid för e-handeln!”

Läs mer om Tom:

https://www.ecommercerecruit.se/portratt-tom-thornblom/

Årets E-commerce Manager 2022

Vinnare: David Bustos (Folksam)

Motivering: ”David är en enormt engagerad, kompetent, rolig och empatisk person som genom kreativa ideér och innovation har drivit och tagit Folksams digitala kundupplevelse och digitala försäljning till en helt annan nivå under de två år han arbetat på bolaget. En otrolig digital förflyttning och transformation inom en traditionell, ej snabbrörlig och "tråkig" bransch (Försäkringar) som ligger långt efter när det gäller onlinenärvaro. Den digitala försäljningen har ökat enormt och redovisat både all time high och rekordresultat, tack vare bland annat alla genomförda förbättringar inom områdena att attrahera, utveckla och behålla kunder, spetskompetens inom SEO/SEM, konverteringsoptimering (CRO) och webbanalys. Dessutom rekord i webbtrafiksvolym och trafikanskaffning samt förbättrad och rekordhög konverteringsgrad.”

Läs mer om David:

https://www.ecommercerecruit.se/portratt-david-bustos/

Årets Digtiala Marknadsstjärna 2022

Vinnare: Omid Ghanbari (Matspar)

Motivering: ”Omid har under året haft en stark vilja att förändra en bransch (dagligvaruhandeln) som arbetat på samma sätt i snart mer än 100 år. Han hittar gärna vägar för att kombinera det traditionella med effektiva digitala vägar. Han har även ett enormt tålamod och jävlar anamma som ligger bakom Matspar´s framgångar med Omid som VD och grundare. Med sitt bolag har han lyckats skapa en oberoende marknadstjänst som flyttat makten från butik till konsument genom att transparent exponera pris, sortiment och leveransvillkor på ett jämförbart sätt.”

Läs mer om Omid:

https://www.ecommercerecruit.se/portratt-omid-ghanbari/

Bakgrunden till E-STAR AWARDS

E-star Awards initierades för att lyfta fram och hylla individerna bakom framgången. Många i e-handelsbranschen jobbar i det dolda och får aldrig någon chans att synas och nå ut med sin prestation. För att hylla medarbetaren och den vardagliga prestationen instiftade E-commerce Recruit priset E-STAR AWARDS för tre år sedan. E-star Awards är tillbaka igen under våren 2023.

Huvudpriset i E-star Awards, Årets E-handelsprestation, som utses av en jury av branschexperter, offentliggörs senare i veckan.

Läs mer om E-STAR AWARDS

https://www.ecommercerecruit.se/e-star-awards/

Annons