DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Jobb

E-Star Awards: Vinnarna i E-star Awards är…

E-commerce Recruit kan nu stolt presentera vinnarna av e-handelsbranschens stora pris i E-star Awards 2020. Totalt fyra priser har delats ut; Tre kategoripriser där vinnarna utsetts genom röstning och ett huvudpris där en erfaren jury utsett vinnaren. Alla vinnarna i denna prestigefyllda utmärkelse offentliggjordes på NXT digitala event den 24 september.  

I E-star Awards hyllas Sveriges e-handelsmedarbetare i fyra olika kategorier; Huvudpriset, Årets E-handelsprestation, och tre kategoripriser, Årets MarknadsförareÅrets E-commerce Manager och Årets digitala ledare. Till alla priserna var det under våren möjligt att nominera någon som presterat något utöver det vanliga eller som genomfört en aktivitet värd att hyllas. Huvudpriset utsågs av en jury med erfarna e-handelsprofiler. Vinnaren till de tre kategoripriserna utsågs efter rösning som skedde på sajten och i sociala medier, dvs det är ”folkets röst” som avgjorde vem som vann.

Vinnare av Årets E-handelsprestation

Annons

Efter ett omfattande arbete enades juryn om en vinnare av huvudpriset Årets E-handelsprestation. Vinnaren av priset är: Mikael Snabb på CAIA Cosmetics och juryns motivering löd:

”Mikael är en viktig stomme och bidragande del i att CAIA Cosmetics på oerhört kort tid växt lavinartat och tagit en stark position inom e-handelns beautysegment. Genom smart marknadsföring i sociala medier har han och gänget på CAIA gång på gång slagit rekord och sålt slut vid sina produktsläpp. Mikael är verkligen en person att inspireras av, och CAIA Cosmetics är ett bolag att fortsätta hålla ögonen på!”

”Juryarbetetet var väldigt roligt även om det var svårt att komma fram till endast en vinnare bland så otroligt många duktiga medarbetare. Man slås verkligen över hur grymt många imponerande bedrifter som äger rum ute i e-handelssverige. Även om det endast var fyra vinnare i E-star Awards så tycker jag alla som blivit nominerade till utmärkelsen ska känna sig grymt stolta.” Säger Sanny Malmberg, VD på E-commerce Recruit, som också var en av åtta jurymedlemmar.

Juryn bestod av: Pernilla Nyrensten – Revolutionrace, Kristoffer Väliharju – CDON, Sara Öhman, Marketing Specialist, Johan Svensson – Ehandel, Jonas Carlström, Facebookexpert – Joachim Lindström, iDeal Of Sweden – Pingis Hadenius, Löwengrip och Sanny Malmberg, E-commerce Recruit.

Vinnare av kategoripriserna

Flera hundra nomineringar kom in till kategoripriserna under våren. Utifrån dessa valde en jury från E-commerce Recruit ut fyra toppkandidater i varje kategori som gick vidare till röstningen och finalen!  Vinnarna till de olika kategoripriserna i E-star Awards 2020 utsågs genom en öppen röstning där branschkollegor kunde rösta på sin favorit under tre veckors tid. Vinnarna är:

Årets E-commerce Manager 2020

Vinnare: Peter Olsson

Annons

Motivering: ”Som sylvass E-Commerce Manager vägrar Peter tro att någonting är omöjligt eller ouppnåbart vilket han gång på gång bevisat genom att slå mål och förväntningar. Han har en förmåga att inspirera till engagemang och driv hos sina medarbetare. Trots ett tufft år med många utmaningar, dels flytt av lager, har företaget växt i rekordfart. Med en tillväxtökning på ungefär 80% under det senaste året har Peters målmedvetenhet, uthållighet och envishet verkligen gett avkastning. Han bidrar till att medarbetarna vågar prova nya saker genom sitt positiva och utmanande sätt att leda vilket visat sig vara ett framgångsrecept!

Årets Digitala Ledare 2020

Vinnare: Rickard Lyko

Motivering: ”Rickard är en ödmjuk lagspelare som gärna delar med sig av båda framgångar och motgångar.  Som orädd tävlingsmänniska och väl medveten om sina svagheter tror han på individers förmåga att växa med arbetsuppgiften och uppmuntrar ständigt medarbetarna att testa nya saker för att lära sig nytt. Lyko gasade när många andra saktade ned under våren vilket visar på mod och stor tillit till laget!”

Årets Marknadsförare 2020

Vinnare: Emma Carlson

Motivering: ”Emma har under det senaste året inte bara fått varumärket MM Sports att växa, synas och höras, utan hon har även engagerat sina medarbetare till att tänka, andas och vara MM Sports! Hon har ett engagemang, driv och vilja att alltid föra MM Sports framåt. Hon är in it to win it vad hon än tar sig an och älskar att skapa någonting från ingenting. Som idéspruta, kreatör och strateg är hon en stark byggsten i att ta varumärket och sitt team till nya höjder!”

De nominerade till kategoripriserna var: 

Årets digitala ledare
Frida Ridderstolpe – Axfood
Linus Andersson – Kvantic
Kristin Hars – Bubbleroom
Rikard Lyko - Lyko

Årets marknadsförare
Ellinor Levin – Apotea
Emma Carlson - MM Sports
Emelie Persson – Home Furnishing Nordic
Linea Westbergen – Pjama

Årets E-commerce Manager
Anton Peterson – Sportamore
Peter Olsson – Teknikproffset
Julia Bergenstråhle – Eleven
Sandra Rubin – Nordicfeel

Bakgrunden till E-STAR AWARDS

Dagligen träffar vi på E-commerce Recruit personerna som står bakom många av de framgångsrika företag som verkar inom digital handel / e-handel. Många jobbar i det dolda och får aldrig någon chans att synas och nå ut med sin prestation. För att hylla medarbetaren och den vardagliga prestationen valde vi att instifta priset E-STAR AWARDS. Utmärkelsen hålls tillsammans med våra partner Ehandel och NXT Stockholm. E-star Awards är tillbaka igen under våren 2021.

Läs mer om E-STAR AWARDS

https://www.ecommercerecruit.se/e-star-awards/

Annons