Search
Close this search box.
ANNONS

Virtusize expanderar efter nytt avtal med Brandos

Virtusize expanderar efter nytt avtal med Brandos
Jimmy Andersson
jimmy@ehandel.se

Dela artikeln:

Virtusize har knutit till sig Brandos, en av nordens ledande modebutiker pรฅ nรคtet. I och med det nya avtalet expanderar Virtusize samtidigt till tre nya marknader och lanseras i Danmark, Norge och Finland.

ANNONS

Virtusize som nyligen pรฅ allvar tog klivet in i Storbritannien efter att ha tecknat avtal med den brittiska e-handlaren ASOS fortsรคtter att expandera. Nu har man รคven skrivit ett nytt avtal med Brandos som under รฅret bland annat breddat sitt sortiment med jeans och vรคskor.

Med hjรคlp av Virtusize storlekstjรคnst kan Brandos kunder nu prova om jeansen passar innan de gรถr ett kรถp. Det virtuella provrummet finns representerat pรฅ Brandos jeanssortiment med รถver 500 modeller och ett 50-tal varumรคrken.

โ€“ Brandos jeansutbud har vuxit kontinuerligt under vรฅren och med vรฅrt utbud รคr det viktigt att alla kunder kรคnner sig trygga nรคr de handlar jeans hos oss. Det nordiska samarbetet med Virtusize fรถrenklar kรถpprocessen ytterligare genom att erbjuda en vรคlutvecklad storlekstjรคnst som underlรคttar fรถr vรฅra kunder pรฅ alla marknader, sรคger Tomas Bjรถrkรฉn, projektledare fรถr Jeans pรฅ Brandos.

Ett fรถretag under rekonstruktion

Skohandelsbranschen hade ett svagt fรถrsta kvartal och รคven Brandos har haft en skakig bรถrjan pรฅ 2013. I bรถrjan av juni lรคmnade Brandos AB in en begรคran till tingsrรคtten om fรถretagsrekonstruktion men rekonstruktรถren, advokat Kent Hรคgglund pรฅ DLA Nordic, tror att Brandos har goda mรถjligheter att lyckas med en rekonstruktion.

Nรฅgot som รคven Virtusize verkar tro, och med det nya avtalet med Brandos expanderar Virtusize till tre nya marknader. Man hoppas รคven att det nya avtalet ska stรคrka deras position i Sverige.

โ€“ Vi vill att det ska vara lika enkelt att prova plagg online som i den fysiska butiken. Det รคr fantastiskt att vi nu kan erbjuda Brandos kunder i hela norden mรถjligheten att prova jeans pรฅ nรคtet. Att en av de ledande nordiska detaljisterna lanserar oss รถver alla marknader รคr ett tydligt tecken pรฅ att Virtusize รคr ett effektivt sรคtt att illustrera storlek och passform online, sรคger Peder Stubert, grundare av Virtusize.

Brandos verkar dock fortfarande ha en hel del problem med leveranser och returer och deras Facebook-sida รคr full med inlรคgg frรฅn uppretade kunder som inte fรฅtt sina varor.

Kรคlla: Press

Dela artikeln: