Wolt lanserar prenumeration på frakt: ”Ska revolutionera”

Rullas ut i huvudstaden.

Prenumerationstjänsterna breder ut sig över landet, men för den som regelbundet klickar hem restaurangmat har det varit lite skralt på den fronten. Därför lanserar nu leveransappen Wolt nu Wolt+. En tjänst där kunderna kan betala 99 kronor i månaden och få alla leveranser under perioden utan extra kostnad.

Wolt+ är branschens svar på streamingtjänsterna. Du betalar ett fast pris varje månad och får gratis leverans från hundratals restauranger och butiker direkt till dörren på under halvtimmen. Prenumerationer är en alltmer populär tjänst och med Wolt+ möter vi efterfrågan på detta även när det kommer till leveranser av mat och andra produkter från vår plattform, säger Carl Zetterqvist, vd för Wolt Sverige, i en kommentar.

Annons

Tjänsten har redan gått live i Norge och här på hemmaplan rullas den ut i Stockholm först - ett inte helt ovanligt drag för den här typen av tjänster. Totalt ska över 600 restauranger och butiker i Stockholmsområdet ingå till en början.

Vi hoppas såklart att tjänsten ska revolutionera leveransbranschen på samma sätt som Netflix formade sättet vi ser på serier och filmer. Det är ett nytt koncept och i första hand kommer stockholmarna att få ta del av tjänsten. Därefter kommer vi att skala upp och göra det tillgängligt för alla kunder, säger Carl Zetterqvist.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!