Woody boostar e-handeln – ”har varit en tröskel för kunderna”

"Får upp hela produktkatalogen".

Woody Bygghandel vässar nu sin e-handel, enligt ett pressmeddelande. Men vi tar det från början. Woody har nämligen ingen öppen e-handel. För att näthandla behöver man vara inloggad. Men det är också fråga om en slags kundportal.

Och nu ska det bli enklare att logga in till e-handelsplattformen som kallas för Plattan. Nu ska det räcka med en BankID-inloggning.

Annons

Fram tills nu har man behövt kontakta en säljare på någon av våra anläggningar för att få inloggningsuppgifter till vår e-handel Plattan. Det är tydligt att kunderna har upplevt det som en viss tröskel, kommenterar Daniel Wisarve, som är ansvarig för digitala affärer på Woody Bygghandel.

Kostnadsfria utbildningar

Han beskriver kundportalen och e-handeln som en slags ”digital verktygslåda i vardagen”.

Här får man upp hela produktkatalogen och gällande avtalspriser. För att spara tid kan man göra personliga inköpslistor och få fakturaöversikt och slutdokumentationer för sina projekt. Man får också tillgång till Woody Akademin med kostnadsfria företagsutbildningar.

Woody Bygghandel är en frivilligkedja inom byggmaterial med 6 miljarder i omsättning och runt 80 anläggningar. Fokus ligger på proffskunden och den medvetne konsumenten, enligt bolaget. Kedjan ägs av lokala entreprenörer, som samarbetar inom inköp, marknad, IT, miljö och utbildning.

Annons