Ytterligare en babybutik satsar på modern design

I förra veckan skrev vi om hur Bayshop lanserat en ny fräsh nätbutik. Nu uppdaterar även babybutiken Jollyroom sin hemsida.

Barn- och babybutiken Jollyroom har lanserat en ny och renare e-handel. Ole Sauar, före detta grundare till Komplett och Jollyrooms VD, har följande kommentar:

- Nätbutiken är det viktigaste vi har, vår målgrupp är väldigt medvetna e-handelskunder och då gäller det att vi har en tilltalande och smidig nätbutik som möter deras behov. Vi jobbar löpande med att utveckla nätbutiken för att ligga i framkant och möta marknadens behov.

Annons

Jollyroom saknar dock en mobil sajt och den nya sidan är inte heller responsiv. De meddelar dock att detta är planerat till fjärde kvartalet i år. Men om det blir en mobilanpassad sajt eller om den nya sidan skall göras responsiv är ännu oklart. Båda förslagen ligger just nu på bordet.


Den gamla Jollyroom-butiken

Den nya nätbutiken skall i alla fall bjuda på en bättre navigering med förbättrad sök och filtrering. Den nya sidan sägs även vara mycket snabbare än den gamla.

Precis som Babyshops redesign är Jollyrooms nya sida lättare, renare och med stora bilder i fokus. Den nya butiken sägs vara ett viktigt steg i Jollyrooms tillväxtstrategi och ni finner den nya sidan här.

 

Källa: Press

Relaterade nyheter:
E-handlarna bakom Komplett startar Babybutik på nätet

Annons
Annons