Zoovillage erbjuder kunder leverans samma dag

Nätbutiken Zoovillage hakar på trenden med snabba leveranser. Efter att ha märkt av en ökad efterfrågan kommer man nu som en av de första aktörerna i Sverige att erbjuda sina kunder leverans samma dag.

På andra sidan Atlanten jobbar många e-handlare på att erbjuda snabbare leveranser, gärna samma dag som nätkunden gör sitt inköp. Men nu börjar det ta sig även i Sverige. I slutet av januari lanserade Bubbleroom konceptet Dress-express, och som en av de första aktörerna i Europa erbjuder man sina kunder leverans inom två timmar.

Nu vill även klädbutiken Zoovillage erbjuda sina kunder en liknande service. Efter att ha sett en ökad efterfrågan på leveranser samma dag så vill man nu ta sin näthandel till en ny nivå.

Annons

– Dagens konsument kräver att allt ska gå snabbt och nu kan vi möta de kraven, säger Pekka Östman, CFO Zoovillage AB.

Samarbete med Jetpak

Tjänsten kommer att finnas tillgänglig från och med den 4 april, och för 95 kronor kan man få sin leverans samma dag till arbetet eller hemmet. Leveransen sker i samarbete med Jetpak, och enligt ett pressmeddelande ska man kunna erbjuda halva Sverige den snabba leveransen.

– Trenden inom e-handel går idag mot allt snabbare leveranser, högre krav på flexibilitet och leverans till dörren. Det kan vi erbjuda med vårt unika nätverk för expressleveranser inom Norden, säger Fredrik Sidhagen, VD på Jetpak Sverige AB.

Källa: Press

Annons