Zytomierska till bikinibranschen – ”Ett yes i magen”

Räknar med dramatisk omsättningsökning.

Medieprofilen och entreprenören Katrin Zytomierska, som driver hälsolivsmedelsbolaget Clean Eating, har nu lagt vantarna på bikiniföretaget Love by Lola.

Jag har burit Love by Lolas badkläder i många år, och älskar dem, säger Katrin Zytomierska, i ett pressmeddelande.

Annons

LÄS ÄVEN: Efter 138 anmälningar – nu stäms Katrin Zytomierska

Love by Lola startades 2015 och hade under 2018, enligt Allabolag.se, ett omsättningsintervall på mellan 700 000 kronor och 999 000 kronor. Hur det gick för bolaget i fjol och vad affären gick på är oklart men Katrin Zytomierska har ambitiösa planer för sitt nya kap.

Katrin blir majoritetsägare och grundaren Yessica Thor kommer att fokusera på produktutveckling och design.

Jag är väldigt taggad att ta mig an, en för mig, helt ny bransch! Jag följer alltid min magkänsla i allt jag gör och när jag fick möjligheten att köpa Love by Lola kände jag ett ’Yes!’ i magen på en gång, säger Katrin Zytomierska.

Yessica är en tillgång för företaget och kan bolaget utan och innan. Att hon startade bolaget som 24-åring och sedan kört på helt själv är imponerande. Men nu ska jag sätta Love by Lola på den internationella kartan och öka omsättningen dramatiskt.

Enligt pressmeddelandet har Katrin redan tagit fram nya kollektioner och accessoarer som kommer att lanseras i sommar. Det som också avslöjas är att bikiniföretaget även kommer att lansera träningskläder under hösten och Katrin uttrycker att "konkurrensen på marknaden är väldigt svag".

Den här branschen ska bli väldigt rolig att jobba i. Att skapa badkläder som får tjejer att känna sig snygga och sexiga känns verkligen som något jag kommer att bli väldigt bra på. Det här känns som det perfekta steget för mig att ta i min karriär, avslutar Katrin.

Annons
Annons