10 tips för att skapa fantastiska produktvideor som säljer mer

Varför du måste börja arbeta med video nu, innan dina konkurrenter gör det


Som e-handlare kämpar du dagligen med frågor som: Hur får du dina kunder att välja dig? Hur blir de förälskade i ditt varumärke? Och hur får du dem att komma tillbaka?  


Det finns en kraftfull taktik som kan hjälpa dig att växa din e-handel, video. Vi älskar att konsumera video. Faktum är att en tredjedel av all aktivitet online spenderas på att titta på videor och dina kunder vill se mer av det hos dig. Enligt en undersökning från BigCommerce så vill 30 procent av av e-handelskunderna ha mer videoinnehåll från e-handlare, allt från produktbeskrivningar, guider och kundrecensioner.

Annons

Om du vill engagera och göra ett intryck på dina besökare och kunder är video definitivt vägen att gå. Video kan också öka din konverteringsgrad. Enligt en undersökning från Forbes är 64 procent av kunderna mer benägna att köpa en produkt online efter att ha tittat på en video om produkten. Med mobilkameror i allas händer, har du råd att vänta?  Om en bild är värd mer än tusen ord, tänk då vad en video är värd...

Ladda ner våra 10 experttips för att skapa dina fantastiska produktvideor som säljer mer.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!