Utbildning

ONLINEKURS: Emotional Commerce

Onlinekursen ”Emotional Commerce” lär dig hur du triggar känslor hos dina kunder och utifrån det skapa innehåll och upplevelser som engagerar, inspirerar och får besökare att komma tillbaka.

Datum: 6 oktober. Plats: Zoom.

ECOM: Konverteringsoptimering i samarbete med IHM

Stockholm och Göteborg: Under 3 heldagar (2+1) kombinerar vi beteendepsykologi, data och experiment så att ni efter kursen att får med er verktygen och metoder för att praktiskt arbeta med Konverteringsoptimering på webbplatser.

Skapa rörligt innehåll med mobilen, Stockholm

Datum: TBA. En bild säger mer än tusen ord, men bara bilder räcker inte längre till för att beröra och engagera sina kunder. Innehåll konsumeras snabbare än någonsin och idag behöver varumärken mycket innehåll, men de behöver framförallt rörligt innehåll för att sticka ut och kunna berätta sin unika story.

Väx din e-handel med Growth Marketing

Nya kursdatum meddelas inom kort. De företag som kan ta till sig ny teknik, förstå förändrade kundbeteenden och skapa en kultur som bygger på mod, innovation och experientlusta kommer att stärka sin konkurrenskraft. Lär dig hur du växer din e-handel snabbare genom att bemästra kraften i Growth Marketing.