Utbildning

Bli framgångsrik på Amazon

Datum: Stockholm 12 november, Göteborg 14 november och Malmö 19 november. Denna kurs ger dig bra insikter om hur denna gigantiska försäljningskanal fungerar och ger dig grunderna för att ta de första stegen som krävs för att lyckas på Amazon.

Skapa rörligt innehåll med mobilen, Stockholm

Datum: TBA. En bild säger mer än tusen ord, men bara bilder räcker inte längre till för att beröra och engagera sina kunder. Innehåll konsumeras snabbare än någonsin och idag behöver varumärken mycket innehåll, men de behöver framförallt rörligt innehåll för att sticka ut och kunna berätta sin unika story.

Skapa rörligt innehåll med mobilen, Göteborg

Datum: TBA.  En bild säger mer än tusen ord, men bara bilder räcker inte längre till för att beröra och engagera sina kunder. Innehåll konsumeras snabbare än någonsin och idag behöver varumärken mycket innehåll, men de behöver framförallt rörligt innehåll för att sticka ut och kunna berätta sin unika story.

Väx din e-handel med Growth Marketing

Nya kursdatum meddelas inom kort. De företag som kan ta till sig ny teknik, förstå förändrade kundbeteenden och skapa en kultur som bygger på mod, innovation och experientlusta kommer att stärka sin konkurrenskraft. Lär dig hur du växer din e-handel snabbare genom att bemästra kraften i Growth Marketing.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?