2015 blev Inets starkaste år någonsin

Datorbutiken Inet ökade omsättningen på webben med 19 procent under 2015.

Datorbutiken Inet har haft flera anledningar att fira den senaste tiden. Nyligen meddelade tekniksajten Sweclockers att Inet blev Årets Datorbutik 2015, och festen hann knappt ta slut innan företaget kom med nästa positiva besked.

Enligt ett pressmeddelande från Inet ökade företagets omsättning på webben med 19 procent under året som gick. Räknas de fysiska butikerna in landar ökningen på 16 procent.

Annons
Annons

- År 2015 gick väldigt bra, investeringarna i kortade ledtider på webben och att vi genomgående moderniserat butikerna tillsammans med den position vi byggt under många år har verkligen slagit väl ut, säger Erik Wickman, VD för Inet.

"Kundservice i världsklass"

Skärmar, mobiler och smartwatches är de produkter som gått bäst hos Inet den senaste tiden. Inför 2016 är företagets plan att satsa på nya produkter till bra priser samt god service för att även det här året ska sluta med goda resultat. Enligt Erik Wickman beror framgångarna bland annat på Inets kundtjänst.

– Utan tvekan lever vår kundservice upp till världsklass och vi har mycket tekniskt kunniga medarbetare i butikerna som ger våra kunder personlig service. Vi planerar dessutom att införa ännu bättre öppettider för kundtjänst.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!