21 orter får leverans samma dag med Skincity

Skincity utökar sitt erbjudande med leveranser samma dag till orter över hela landet.

Hudvårdssajten Skincity har i en tidigare intervju med Ehandel.se berättat att de ser nöjda kunder som en av orsakerna till företagets framgångar. När vi skrev om bolaget tidigare i höstas kunde företaget meddela att personer som bodde i Stockholm, Malmö, Göteborg, Mälardalen och Uppsala fick sina leveranser samma dag som varan beställdes.

- Just de snabba leveranserna uppskattas mycket, sade företagets VD Mikael Kjellman då.

Annons
Annons

Nu står det klart att Skincity tillsammans med sin leverantör Jetpak utökar antalet områden där de snabba leveranserna är aktuella. Om en beställning görs innan klockan 14 (15.30 i Stockholm) ska paketet levereras samma kväll mellan 17 och 22 så länge mottagaren bor i någon av följande städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Enköping, Uppsala, Västerås, Helsingborg, Kristianstad, Karlskrona, Ronneby, Kalmar, Kungsbacka, Vänersborg, Jönköping, Visby, Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå eller Luleå.

Att få sin vara samma dag kostar dock beställaren 99 kronor, om inte orderns värde överstiger 1 500 kronor. Då bjuder Skincity på fraktkostnaden. 

Populärt att erbjuda snabb leverans

Snabbleveranserna ska vara möjliga att genomföra eftersom Jetpak finns på 32 orter i landet, och dessutom har möjlighet att skicka varor med flyg. Enligt företaget är Skincity inte ensamma om att efterfråga leveranser samma dag.

- En tydlig trend inom e-handeln är att kunderna efterfrågar snabbare och flexiblare leveranser. Jag tror att fler av våra kunder kommer att vilja kunna erbjuda leverans samma dag, säger Angelica Zwahlen, marknadschef på Jetpak.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!