Åhléns modeproffs slutar – blir ny VD på Interflora

Tar över från och med imorgon.

Den första september är det dags. Då tar Nina Lindvall över som VD på Interflora. Hon kommer närmast från rollen som affärsområdeschef för Åhléns Mode, men har tidigare jobbat även för e-handelsföretagen GANT och Rodbjer, som hon också var VD för.

“Branschen blommar”

Nu är hon dock hugad att ta sig an det nya jobbet.

Annons

- Interflora representerar en ljuvlig produkt, under ett välkänt och inarbetat varumärke och har en lång tradition bakom sig. Det är också en bransch som bokstavligen blommar just nu. Utifrån den starka plattformen ser jag en stor potential att kunna vidare-utveckla bolaget, dess varumärke, digitala erbjudande och kundupplevelse, säger Nina Lindvall i ett pressmeddelande.

Förutom att Nina Lindvall jobbat länge inom B2C och detaljhandel, så har hon också en bakgrund inom mediebranschen och har bland annat jobbat för MTG, Bonnier och SVT.

Tackar för tre år av nytänk

Nina Lindvall tar över efter Magdalena Persson, som nu blir styrelseordförande för börsbolaget Affecto Plc.

- Vi vill tacka Magdalena för tre år som har inneburit mycket utveckling och nytänk för Interflora. Nu står vi inför starten av det nya Interflora den 1 september och det är väldigt roligt att kunna välkomna Nina till ett starkt bolag med siktet inställt på att fortsätta den förändringsresa vi är inne på, fortsätter Mats-Ola Andersson, styrelseordförande för Interflora.

LÄS MER: 

Fritt fram med naken man i reklam för blomsterhandel

E-handlare bjuder på bröllop på alla hjärtans dag

Annons
Annons