Apotea fick besök av kungen: ”Otroligt glädjande”

Gjorde gemensam inspektion av lagrets tak.

Nätapoteket Apotea brukar vara duktiga på att komma med nyheter som rör e-handelns värld, oavsett om det handlar om logistik, omsättningsutveckling eller e-handelspriser.

Och den här veckan blev något utöver det vanliga för e-handlaren. I dag fick bolagets lokaler i Morgongåva nämligen besök av kungen, vilket vi kunde berätta om tidigare i veckan.

Annons

LÄS ÄVEN: E-handlare får besök av kungen på torsdag

"Glädjande fokus på hållbar produktion"

Meningen med besöket var att kung Carl XVI Gustaf skulle få ta en titt på Apoteas solcellsanläggning, som är den största i sitt slag i Sverige. Kungen är enligt uppgifter till Apotea personligen intresserad av solcellsteknik, och har själv låtit installera solpaneler på Kungliga Slottet i Stockholm.

- Det är otroligt glädjande att H.M. Konungen valt att besöka oss idag för att se vår solcellsanläggning och hur solenergi kan driva vår verksamhet. Vi är glada att vikten av ett större fokus på hållbar energiproduktion är något som står högt på agendan hos både företag och företrädare för vårt land, kommenterar Apoteas vd Pär Svärdson dagens aktiviteter.

Men ett besök hos en e-handlare är ju ändå ett besök hos en e-handlare, och självklart hanns det även med en rundtur på lagret.

Ehandel.se bad givetvis om bilder från det kungliga besöket. Här kommer de! 

Annons

Samtliga bilder är tagna av Cari Hildebrand. 

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!