Apotea om vinsten: ”Ett av de finaste priser vi kan få”

Efter rekordmånga röster från kunder så tog nätapoteket hem vinsten, igen.

Prisjakts årliga tävling är nu över. En tävling där kunderna är de som utser vinnaren genom att rösta på sin favoritbutik. I år var 3 800 butiker med i tävlingen.

Check på 100 000 kronor

För tredje året i rad så får Pär Svärdson, VD på Apotea, ta emot det fina priset Årets Nätbutik. Nätapoteket tar även hem Bäst Kundservice 2016 och vinsten i skönhetskategorin.

Annons
Annons

- Vi är fantastiskt glada och stolta över att för tredje året i rad koras till Årets Nätbutik av våra kunder. Jag läser våra omdömen som kommer in via Prisjakt varje dag och det är oerhört glädjande att våra kunder är så nöjda med vår tjänst. Det här är ett av de finaste priser vi kan få och det är extra roligt att vi även tilldelats pris för Årets Kundservice, säger Pär Svärdson.

Pär Svärdson fick utöver ära och berömmelse även en check på 100 000 kronor. En summa som dock går till Rädda Barnen.

Omnikanalkungen tar hem Onlinevaruhus

Även om Apotea krossade motståndet i flera kategorier så fanns det även andra vinnare. En ny kategori för i år var "Onlinevaruhus" som skulle lyfta e-handlare som idag erbjuder ett mycket brett utbud över flera olika kategorier. Webhallen var den nätbutik, eller omnikanalhandlare, som kammade hem Årets Onlinevaruhus.

- Webhallen vinner priset som Årets Onlinevaruhus 2016. Denna kategori utmärks av ett brett sortiment vilket ställer höga krav på butiken. Här har Webhallen lyckats både ge kunderna god service och bra priser men även engagerat med medlemskap där engagemang belönats på ett unikt sätt, skriver Prisjakt.

Datorbutiken Inet som innan Apotea äntrade scenen alltid vann Årets Nätbutik fick i år gå hem med vinsten för "Datorer och mobilt"-kategorin.

Resterande vinnare var:

  • CDON - Film, spel och bok 2016
  • Proffsmagasinet - Hem, trädgård och vitvaror 2016
  • Lekmer - Leksaker, barn och baby 2016
  • Elgiganten - Ljud, bild och foto 2016
  • IKEA - Möbel och heminredning 2016
  • Zalando - Skor, kläder och accessoarer 2016
  • Unisportstore - Sport, hälsa och fritid 2016
  • Däck365 - Bil och garage 2016

Sist och kanske minst var Årets Nykomling 2016 som togs hem av Nordicbox med motiveringen:

"Nordicbox vinner Årets Nykomling 2016. Butiken erbjuder sina kunder en bra och enkel navigering i djungeln av mobiltillbehör. Med konkurrenskraftiga priser och god service har Nordicbox kunder snabbt fattat tycke för butiken och även tagit hem segern i nykomlingskategorin."

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!