Search
Close this search box.
ANNONS

Apotea samlar alla fraktbolag i en fraktapp

Apotea samlar alla fraktbolag i en fraktapp
Pรคr Svรคrdson i nytt leveransprojekt
Johanna Allhorn
johanna@ehandel.se

Dela artikeln:

All leveransinfo pรฅ ett stรคlle.

ANNONS

Apotea har gjort sig kรคnt som ett e-handelsfรถretag som gรคrna testar nya fraktlรถsningar och sluter avtal med flera olika transportfรถretag. Men nรคr kunderna fรฅr stรถrre valfrihet blir det ocksรฅ svรฅrare att hรฅlla koll pรฅ alla alternativ, och nu verkar Apotea ha sett ett behov av att hjรคlpa sina kunder att hรฅlla kolla pรฅ sina leveranser frรฅn nรคtapoteket.

Kunden behรถver inte hรฅlla koll

E-handlaren har nรคmligen anslutit sig till en app, med namnet Mina Paket. Kunder som laddar ner den fรฅr tillgรฅng till information om alla sina Apotea-leveranser, oavsett vilket fรถretag som stรฅr fรถr transporten. Kunderna behรถver dรคrmed inte lรคngre hรฅlla koll pรฅ vem som รคr transportรถr.

- Vi strรคvar hela tiden efter att gรถra det smidigare fรถr kunderna att handla hos oss. Med Mina Paket fรฅr de all information om leveransen samlad pรฅ ett stรคlle. Vi hoppas att det ska fรถrbรคttra kรถpupplevelsen ytterligare, sรคger Pรคr Svรคrdson, vd fรถr Apotea, i ett pressmeddelande.

Lร„S ร„VEN:ย Pรคr Svรคrdson: Fraktalternativ รคr en stor del av framgรฅngen

Hittills har Apoteas kunder varit hรคnvisade till transportfรถretagens egna appar och spรฅrningssidor fรถr att kunna fรถlja sina leveranser, men nu kommer alltsรฅ all information att istรคllet finnas tillgรคnglig i den nya appen.

"Mycket relevant fรถr dagens e-handel"

Appen Mina Paket, som har utvecklats av systemleverantรถren Unifaun, samlar information frรฅn alla transportbolag som Apotea samarbetar med.

- Att Apotea vรคljer att samarbeta med oss och appen Mina Paket bekrรคftar det vi tror om appens funktion pรฅ marknaden, att den รคr mycket relevant fรถr dagens e-handel och fyller ett behov som bรฅde konsumenter och e-handlare efterfrรฅgar, sรคger Axel Lindgren, ansvarig fรถr Mina Paket pรฅ Unifaun.

Appen Mina Paket gรฅr att ladda hem via bรฅde App Store och Google Play.

Dela artikeln: