Baby och B2B ska ta Lager 157 till 100 miljoner

Börjar sälja babyprodukter och heminredning i sin e-handel.

Lager 157 vill omsätta hundra miljoner kronor bara i e-handeln - och just nu ökar företagets omsättning med 30 procent om året. Det kunde vi för en tid sedan berätta i samband med en intervju med företagets vd Stefan Palm

"Urban Bebe" lanseras den 19 oktober

Och det är tydligt att Lager 157, som totalt sett omsatte 720 miljoner kronor under 2016, har stora ambitioner - inte minst på e-handelsområdet. Nu breddas nämligen sortimentet till att även omfatta babyprodukter och heminredning.

Annons

- Kunderna efterfrågar kontinuerligt vår stil och vår prissättningsmodell på nya varugrupper och när vi tycker att det passar in i vår affärsmodell så försöker vi tillgodose det, förklarar Stefan Palm i ett mejl till Ehandel.se.

Lager 157:s babysortiment, som går under namnet Urban Bebe, lanseras i butik och på sajten den 19 oktober, och den 27 oktober är det premiär för avdelningen Home.

Hur har ni kommit fram till att ni ska satsa på just babyprodukter och heminredning?

- Inom baby känns det som att det finns en lucka för vår prissättningsmodell. Vi gör våra egna tolkningar av klassiker och säljer till halva priset, och det är det ingen annan som gör. Inom Home är det väl samma sak där vi själva länge har saknat enkla basgrejor i schyssta färger. 

Lanserar B2B fullt ut nästa vecka

En kommande nyhet hos Lager 157 är att företaget ska börja med försäljning till andra företag. Under avdelningen "company"  på sajten ska Lager 157 erbjuda vad Stefan Palm beskriver som “marknadens modernaste och smidigaste företagsförsäljning”.

- Vi börjar köra en beta inom förhoppningsvis en vecka, för att sedan lansera fullt ut vecka 45. Sen kommer vi att fortsätta med att jobba stenhårt med innovation och att hitta nya luckor i marknaden. Vi har några saker i portföljen, men vilka det är får vi lov att återkomma till.

Hur har annars er e-handel gått hittills?

- Vi utvecklas betydligt bättre än marknaden. Nyckeltalen går i rätt riktning, avslutar Stefan Palm.

Annons

Annons