Search
Search
Close this search box.
ANNONS

Bagaren och Kocken: Extrem tillväxt kräver skalbart lager

Bagaren och Kocken: Extrem tillväxt kräver skalbart lager
Picture of Julius Gunnilstam

Julius Gunnilstam

Dela artikeln:

Flyttar och öppnar ny lagershop.

ANNONS

Det står inte stilla för e-handlaren Bagaren och kocken just nu. På bara några veckor har man hunnit byta vd och så har Egmont hunnit köpa ut grundarna.

LÄS ÄVEN: Egmont lägger miljonbelopp på Bagaren och Kocken

Detta kröntes med att nätbutiken blev utsedd till en av Sveriges bästa e-handlare och så köpte man upp en stor dansk e-handel för att stärka sin position i Norden.

LÄS ÄVEN: Bagaren och Kocken köper upp stor dansk e-handel

Nu meddelar företaget att man flyttar till större lokaler.

- För att klara vår extrema tillväxt de kommande åren behöver vi en flexibel och skalbar lagerlösning. Detta samtidigt som vi vill ge vår personal moderna och fräscha kontorslokaler inom 30 min restid från Göteborgs centrum. Lokalen vi nu signerat med Castellum lever upp till alla dessa krav, säger Martin Blidberg, logistikchef på Bagaren och Kocken, i ett pressmeddelande.

Bagaren och kocken kommer att bli den första hyresgästen i Castellums logistikbyggnad i Hisingen logistikpark. Byggnaden är på 30 000 kvadratmeter och e-handlaren har lagt beslag på 10 000 av dessa.

"Lagerbehoven har ökat"

Även en lagershop kommer upprättas i de nya lokalerna där kunderna får tillgång till hela nätbutikens sortiment, med utlämning inom 30 min efter lagd order.

- Vi är glada över att kunna erbjuda Bagaren och Kocken en flexibel lokallösning som passar deras expansiva verksamhet. Uthyrningen är ett bra exempel på att lagerbehoven ökat för e-handelsbolagen under senare år, säger Cecilia Fasth, vd för Region Väst i Castellum.

Byggnaden planeras att stå klar i april 2018 då även Bagaren och kocken flyttar in.

Search

Nyheter

Tjänster

Om Ehandel

Nyhetsbrevet som håller dig uppdaterad!