Bring vill göra det enklare att returnera och byta varor

Bring erbjuder nu returtjänster direkt vid dörren. Konsumenter kan antingen få sin retur upphämtad hemma, eller lämna den samtidigt som en ny vara levereras hem.

Flexibla leveranser har blivit allt viktigare för e-handelskunderna, så även smidiga returmöjligheter. Något som flera underökningar visat på senare tid och enligt vissa är returprocesen till och med en avgörande del för kund- och varumärkeslojalitet.

Något som fått distributörerna att jobba på nya leveranstjänster och lösningar som ska gynna både e-handlare och konsumenter. Bring är en av dessa och nu slår man ett slag för returerna.

Annons

Beställa tid

Svenska e-handelskunder kan nu välja att få sina returer hämtade av Bring utan att lämna hemmet. Antingen genom att beställa en upphämtning av returen, eller lämna den samtidigt som en nya vara levereras.

– Med smidiga returer hemma blir det ännu enklare för kunden att handla. Bekväm shopping tas till nästa nivå när konsumenten kan byta färg, storlek eller modell vid den egna ytterdörren, på en tid som passar dem, säger Johan Holgersson, Brings e-handelsexpert.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!