CDON Marketplace chef går till nätbutiken Junkyard

Det flyttas om på chefspositionerna inom svensk e-handel. Babyshops VD går till CDON Marketplace och nu går CDON Marketplace chef till nätbutiken Junkyard.

I vår tidigare nyhet idag berättade vi om att Magnus Fredin nu går från VD-posten på Babyshop till chef för CDON Marketplace. Magnus tar över rollen ifrån Ted Boman som vi nu får reda på går vidare till nätbutiken Junkyard.

Ted Boman axlar alltså nu rollen som Junkyards nye VD.

Annons

- Junkyard.com har en fantastik historia och är ledande inom sitt modesegment i Norden. Nu görs investeringar för att expandera på marknaden samt för att öka produktionen av internationellt gångbara varumärken, vilket innebär en utmanande roll som VD, säger Ted Boman.

Nätbutiken ska den senaste tiden satsat på att skapa ett internationellt gångbart koncept för Junkyard och den nya rekryteringen ska vara en del av ambitionerna.

- Rekryteringen av Ted Boman har varit en viktig pusselbit för Junkyard, säger Anders Halvarsson, Styrelseordförande för Junkyard.com.

Ted Boman tar över rollen som VD efter Jonas Moberg. Jonas hopar dock inte vidare inom e-handeln utan kommer att vara kvar på Junkyard som Operativ chef.

Annons