CoolStuff förstärker styrelsen inför internationell expansion

CoolStuff plockar in två nya ledamöter i Robin Gustafsson, medgrundare och vd på Avensia, samt Laszlo Varga, vd på Euroflorist.

CoolStuff meddelade tidigare i år sina expansionsplaner och att man siktar på att bli den ledande gadgetbutiken i Europa. Som ett led i den satsningen förstärker man nu sin styrelse med två nya ledamöter.

In kommer Robin Gustafsson, medgrundare och vd på Avensia, samt Laszlo Varga, vd på Euroflorist.

Annons

– Vi har ett stort och spännande jobb framför oss när det gäller internationell expansion, optimering av marknadsföring, se till så att system ligger i framkant och allmänt vässa konkurrenskraft och kundupplevelse. Vi tror att Robin och Laszlo är helt rätt personer att hjälpa oss inom dessa områden och är väldigt glada att ha med dem på resan, säger Christian Omander, grundare CoolStuff

Erfarenhet från internationell e-handel

Sedan tidigare består styrelsen av Håkan Sjunnesson, Investment Manager på Spiltan samt Kajsa Knapp och Christian Omander, grundare av CoolStuff. Med Robin och Laszlo får man in ytterligare e-handelskompetens.

– CoolStuff har gjort en fantastisk resa och har verkligen imponerat på mig och hela branschen. Jag ser fram emot att vara en del i arbetet med att växla upp bolagets internationella framfart och sprida glädjen som bolaget står för, säger Robin Gustafsson.

Även Laszlo Varga, som nyligen tillträdde som ny vd för Euroflorist, ser fram emot utmaningen.

– CoolStuff är ett häftigt bolag med en spännande affärsidé och det är riktigt kul att få vara med i dess utveckling. Jag har en bred bakgrund inom internationell e-handel och digital marknadsföring som passar bra i CoolStuffs nästa steg, säger Laszlo Varga.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!