De når en miljard – anställer två ytterforwards och en mittfältare

"Ska medföra att vi slåss om guldet".

Nyligen kunde vi berätta att snabba leveranser gjort att Aditro Logistics nu öppnar ett nytt lager på 25 000 kvadratmeter i Stockholm. E-handeln sägs vara en kraft att räkna med för bolaget, som nu titulerar sig "ett av Sveriges största 3PL-företag".

LÄS ÄVEN: Snabba leveranser gör att logistikbolaget öppnar nytt

Annons

För att kunna fortsätta sin resa stärker logistikföretaget nu upp sitt team med tre nya personer. Eftersom fotbolls-VM är på agendan hos många, så förklarar företaget sina nyförvärv såhär:

- Markus Kvarnlöf tillsätts som ytterforward och kommer ansvara för Region Norr. Johan Andersson tillsätts som ytterforward på andra kanten och blir ansvarig för Region Syd. Stefan Carlsson tillsätts som central mittfältare och kommer i den rollen axla ansvaret för bolagets logistikutveckling, skriver Aditro i ett pressmeddelande.

"Fantastiskt nöjd med våra nyförvärv”.

Markus kommer senast från DHL Supply Chain, där han har varit operativ chef i Örebro, och Johan kommer senast från LGT Logistics, där han verkat som logistikchef.

- Jag är fantastiskt nöjd med våra nyförvärv. Vår marknad är så pass snabbrörlig och megatrender så som e-handel, outsourcing, ledtidsminimering och effektiviseringar ställer stora krav på oss som bolag. Med dessa tre personer får vi en stärkt grund som ska medföra att vi slåss om guldet, säger Patrik Strid, COO på Aditro Logistics.

145 nyanställs per år

Företaget avslöjar samtidigt att de i februari i år nådde över en miljard kronor i rullande omsättning de senaste 12 månaderna. Och de senaste anställningarna är bara en droppe i havet av de nyrekryteringar som företaget gjort.

- Vi har sedan 2012 anställt 145 årsanställda per år, vilket sätter stora krav på organisationen. För att kunna fortsätta att utvecklas och växa förstärker vi därför vår organisation med tre väldigt starka nyförvärv, kommenterar Johannes Gussander, vd på Aditro Logistics.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!