Search
Close this search box.
ANNONS

Deras ovanliga tatuerings-kampanj gav finalplats

Deras ovanliga tatuerings-kampanj gav finalplats
ABS Wheels marknadsfรถring via bland annat tatueringar ledde till en finalplats pรฅ MotorGalan.
Michell Grรถnlund

Dela artikeln:

"ABS Wheels tรคnker nytt".

ANNONS

Fรถr ett รฅr sedan kunde vi berรคtta att e-handlaren ABS Wheels tagit till en lite udda marknadsfรถringsmetod. Genom att erbjuda gratis fรคlgar till den kund som var villig att tatuera in fรถretagets logga pรฅ armen, fรฅr man nog sรคga att de gjort en ganska radikal grej.

Lร„S ร„VEN: Tatuerade in e-handlares logga - fick gratis fรคlgar

Nu har e-handlaren uppmรคrksammats fรถr just den kampanjen och som enda e-handlare nominerats till tรคvlingen under den รฅrliga MotorGalan i kategorin ร…rets marknadsfรถrare.

Digital, hands-on, marknadsfรถring som har gett fรถretaget bรฅde en รถkad omsรคttning och ett fรถrbรคttrat resultat. ABS Wheels kan tack vare taktisk gerillamarknadsfรถring pรฅ internet, visa pรฅ en imponerande tillvรคxt inom e-handel med dรคck och fรคlg. Fรถr en liten budget och med kreativitet och hรฅrt, taktiskt arbete har de lyckats driva mycket trafik till sin nรคtbutik, vilket har inneburit stora kommersiella framgรฅngar fรถr fรถretaget. ABS Wheels tรคnker nytt, stรฅr det i motiveringen.

"Tรคvlar mot fรถretag i miljardklassen"

Fรถretagets marknadschef som รคr Jorge Castro รคr nรถjd med nomineringen.

Jag รคr jรคtteglad. De vi tรคvlar mot รคr fรถretag i miljardklassen med en mycket stรถrre marknadsbudget รคn oss. Vi har lyckats med att vรคxa stort pรฅ rekordtid, tack vare bra marknadsfรถring, sรคger han i ett pressmeddelande.

MotorGalan anordnas av Motormagasinet.

Dela artikeln: