Desmond Lindberg ny CFO för Scandinavian Photo

Multikanalhandlaren ska fortsätta expandera och ta ett större grepp inom positionen ”allt runt bilden”. En viktig pusselbit i satsningen blir företagets nya CFO, Desmond Lindberg.

2015 har varit ett händelserikt år för Scandinavian Photo. I början på året lanserades en ny e-handel och i somras slog det gamla postorderföretaget upp portarna till en ny butik på Sveavägen i centrala Stockholm.

I höst är det dags att förstärka på ledarsidan. I oktober tillträder nämligen Desmond Lindberg tjänsten som CFO för Scandinavian Photo Group AB.

Annons
Annons

– Det ska bli extremt roligt och spännande att få jobba med Scandinavian Photo. Scandinavian Photo är marknadsledande och ett bolag med expansiva planer, vilket triggar mig. Jag ser fram emot att vara med i den fortsatta utvecklingen av Scandinavian Photo, säger Desmond Lindberg.

En nyckelperson

Desmond kommer närmast från ITAB Shop Concept AB och rollen som Business Controller. Han har tidigare även varit CFO för Intersport Sverige AB samt CEO för Intersport Ekonomiservice AB. I sin nya roll kommer Desmond att bli en kugge i satsningen på företagets nya butikskoncept.

– I vår fortsatta expansion och utveckling att ta ett större grepp inom positionen ”allt runt bilden” är vi glada att Desmond Lindberg börjar hos oss inom kort. Med stor kunskap om ekonomisk styrning inom detaljhandel och ett stort intresse för funktionsstyrning blir Desmond en nyckelperson i vår fortsatta utveckling, säger Lars Bonander, CEO för Scandinavian Photo.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!