Det här är Emeet Helsingborg

Vi visualiserar alla besökare på Emeet som nu tar plats i Helsingborg.

Årets första Emeet-konferens pågår just nu på Helsingborg Arena. Under introduktionen presenterade vår VD, Michael Wictor, de närvarande bolagen och det är en spännande mix av företag som idag utbyter erfarenheter på arenan.

Av de 300 deltagare som hämtat ut sin biljett så har Ehandelsindex data på 165 olika nätbutiker som närvarar på Emeet. Det kan förstås komma flera ifrån samma butik samt att vi primärt tittat på renodlade e-handlare. Vi har också tagit med Flygstolen som är med i vår Tillväxtpanel.

Annons

Omsätter 8 miljarder kronor

De kategorier som har flest e-handlare representerade under Emeet Helsingborg är Hus & Hem samt Kläder & Mode. Att man stöter på någon ifrån Barn & Leksaker eller Hemelektronik är också ganska troligt då det är de nästa största kategorierna. Presentbutiker tar tredjeplatsen bland besökande e-handlare.

Tillsammans ska alla de e-handlare vi sammanställt data på omsätta cirka 8 miljarder kronor. De har närmare 1000 anställda och vi har visualiserat alla i en fin karta som du kan se nedanför. Bubblorna representerar bolagens omsättning.


(Klicka för att zooma in)

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!