Donald Trumps klockspel till salu på Ebay

En målning föreställande en naken Donald J Trump finns nu att köpa på Ebay för lite drygt 30 000 kronor.

Det går att få tag i det mesta på Ebay, det har vi sett prov på genom åren. Men är du de en av dem som gick miste om att ropa hem någon av alla de burkar med hjärnor och mänsklig vävnad, eller MMA-stjärnan Ronda Rouseys förra hem, misströsta inte.

Nu har du chansen att slå till på fastighetsmiljardären och presidentkandidaten Donald Trumps klockspel. Nu rör det sig dock inte om instrumentet som har sitt ursprung i Nederländerna och Tyskland, utan en målning föreställande en naken Mr Trump. Något som givetvis även inkluderar hans allra heligaste och privata delar.

Annons

Konstnären som skapat verket, som tilldelats namnet "Make America Great Again", heter Illma Gore och nu har hon alltså lagt ut sin målning till försäljning på Ebay. Intresset är stort och högsta budet för tillfället är 3 750 dollar, lite drygt 32 000 svenska kronor.

Som en halv tumme

Om någon nu missat det råder det allt som oftast en något hätsk stämning vid de republikanska debatterna, inte sällan med Donald Trump i strålkastarljuset. Nattens debatt i Detroit var inget undantag och denna gång hamnade Trumps, och storleken på hans cojones, i skottgluggen.

Motkandidaten Mario Rubio har vid ett antal tidigare valmöten antytt saker om sambandet mellan storleken på The Donalds händer och andra kroppsdelar. Trump lät dock meddela vid nattens debatt att storleken inte var några problem.

Något som Illma Gore inte verkar tro på då flera medier, inte Ehandel.se, anmärker på att penisen på tavlan inte är mycket större än "en halv tumme". Gore skriver dock i annonsen att målningen "skapades för att framkalla en reaktion från sin publik, bra eller dåliga, angående den betydelse vi lägger på våra fysiska jag".

Annons