DreamLogistics slog 100 miljoner – med bred marginal

"Utanför mina drömmar".

Företag som servar e-handeln har alla förutsättningar att växa, i och med hur snabbt näthandeln tar andelar av handeln. Förra året meddelade TPL-företaget DreamLogistics att de gjort ett riktigt rekordår under 2017.

LÄS ÄVEN: TPL-aktör nådde 67 miljoner kronor i omsättning

Annons
Annons

Jonas Ahlgren, som är vd på DreamLogistics, meddelar nu siffrorna för 2018 och tillväxten saktar inte in. Företaget ökar nämligen ännu mer än under 2017.

- Inför 2018 såg jag att möjligheten att spräcka 100 miljoner i omsättning fanns, men att det skulle gå så här bra var till och med utanför mina drömmar. Under året har vi fortsatt med att bygga världens bästa team och det är tack vare oss alla som det går, säger Jonas Ahlgren i en kommentar.

DreamLogistics ökade med 84 procent i fjol och omsatte totalt 127 miljoner kronor. Tillväxten ska även ske med ett positivt resultat. Företaget passerade inte bara 100 miljoner kronor i omsättning utan också 100 anställda på företaget.

Nya lagret nästan fullt

Under året gjorde man samtidigt stora satsningar på lagret i Ängelholm, som för sitt första helår omsatte 40 miljoner kronor. Lagret, som är på 15 000 kvadratmeter, ska redan vara nästintill helt fullt med e-handlare.

LÄS ÄVEN: DreamLogistics storsatsar nu på E-City

Trots en stegrande tillväxt de senaste åren tar DreamLogistics det lugnt med prognoserna. För helåret 2019 räknar man med en tillväxt på cirka 30 procent.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!