Droshi rekryterar Qliro Groups tidigare IT-chef

"Vi bygger ett dream team".

Dropshipping-företaget Droshi meddelar idag att de gjort en topprekrytering. Nyligen kunde vi berätta om att e-handelsleverantören lyckats få en global DHL-chef att investera i det svenska bolaget, samtidigt som han gick in i företagets styrelse.

LÄS ÄVEN: Global DHL-chef investerar i svenska Droshi

Annons

"Jag vet att han levererar"

Nu meddelar Droshi att de har lockat till sig Daniel Thor, som tidigare varit Head of Group IT på Qliro Group. Han ska ha börjat sin karriär på Tretti.se och varit med när det bolaget vuxit till över 800 miljoner i omsättning.

- Daniel har gjort precis den resan som vi ska göra. Han har varit med och byggt upp Tretti.se:s kärna till att bli ett mångmiljardbolag. Hans erfarenheter från e-handeln som kommer oss väl tillhanda. Och vi ser verkligen fram emot att jobba med honom här! Han passar även väldigt bra in i vårt team och vår företagskultur, så det här kommer bli toppen. Vi bygger ett ”dream team” och jag har jobbat med Daniel tidigare, jag vet att han levererar, säger Stefan Bensmo, COO på Droshi, i ett pressmeddelande.

Ska ta Droshi till nästa nivå

Daniel Thor kommer att få titeln CTO, alltså Chief Technology Officer, på Droshi och ska hjälpa till att bygga företagets B2B-plattform.

- Det ska bli riktigt kul att tillsammans med de övriga i teamet vara med att ta Droshi till nästa nivå och bygga en plattform i världsklass! säger Daniel Thor.

Droshi är just nu aktiva med en ny crowdfunding-runda på Fundedbyme, där det har fått över 4 miljoner kronor i investering hittills.

Annons