E-handlare lär gymnasieelever och lärare om näthandel

"Poängen är att visa hur viktigt det är med digitalisering".

Gasellföretaget och e-handlaren ABS Wheels har tagit på sig lärar-kostymen. Företagets grundare och vd Andie Lahdo besökte häromdagen Arlandagymnasiet för att prata e-handel med eleverna och deras lärare.

LÄS ÄVEN: ABS Wheels ökade med 50 procent - slog 70 miljoner

Annons
Annons

Fokuset låg på e-handel och hur viktigt det är att hänga med i digitaliseringen, en resa som fälgleverantören ABS har lyckats med.

- Det kändes fantastiskt att höra och se alla elever ställa frågor kring e-handel, patent och företagande. Poängen för mig var att visa alla hur viktigt det är med digitalisering och att hänga med i det digitala tänket som vi själva gjort, säger Andie Lahdo i ett pressmeddelande.

Andies egen gymnasieskola

Föreläsningen är del av en större satsning där ABS Wheels har som mål att inspirera lokalborna kring företagande. Nyligen var Andie Lahdo en av huvudtalarna hos Sigtuna kommuns näringslivsträff, där han också pratade om entreprenörskap och e-handel. Arlandagymnasiet ska dock ha legat Andie Lahdo varmare om hjärtat.

- Besöket tar fram många positiva känslor då jag själv gick på Arlandagymnasiet för många år sen, under den tiden hette det dock Märstagymnasiet, säger Andie Lahdo.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!