Ehandel.se och Science Park Gotland skakar om Almedalen

Ehandel.se kommer för första gången till Almedalen.

Torsdagen den 5 juli så kommer Ehandel.se och Science Park Gotland att bjuda in till en spännande e-handelsträff i Almedalen. Evenemanget, som vi kallar Ehandelsdagen, kommer att ta plats i Science Park Gotlands lokaler på Kaserngatan 1 i Visby.

"Äntligen på plats"

Under dagen så kommer e-handelsprofiler som Bygghemmas grundare, Patrik Rees, och Designonlines grundare, Jörgen Bödmar, att diskutera e-handelns absolut viktigaste frågor just nu. Vi får även möta framgångssagan Tellkiddo och dess grundare Maria Sabbah samt Peter Muld, som leder jätten ICA:s digitala transformation.

Annons
Annons

- Det är fantastiskt kul att vi äntligen är på plats i Almedalen. Vi kommer tillsammans med Science Park Gotland och många tunga namn i e-handelsbranschen att lyfta näthandelns kanske just nu mest aktuella frågor. Vi hoppas att de e-handlare som besöker Almedalen joinar in i diskussionen, säger Sanna Thurdin, eventchef på Ehandel.se.

LÄS ÄVEN: Rusning till e-handelsnätverk på Gotland

Ehandelsdagen startar klockan 11:00 och inleds med en inspirationsföreläsning av Peter Muld. Denna följs av en paneldebatt som modereras av vår chefredaktör Johanna Allhorn. Deltagare är tidigare nämnda Maria Sabbah, Patrik Rees, Jörgen Bödmar samt Björn Walther, som är Nordenchef på företaget Nosto som jobbar med personalisering.

Hur ska vi klara oss?

En stor fråga som ska diskuteras är hur svenska e-handlare, stora som små, ska klara sig i den allt mer globaliserade handeln, med en i princip gränslös e-handel. Det kommer även att diskuteras automatisering och personalisering, som växer fram allt mer. Som ni hör kan vi starkt rekommendera er att delta i detta spännande samtal.

- Nu har e-handeln kommit till Almedalen på allvar! Hittills har vi bara pratat om e-handeln som något som är på väg att komma - nu är den här. Låt oss därför diskutera e-handeln på allvar. Vilka möjligheter finns det och vilka konsekvenser kommer den att medföra. Det är många seminarier om e-handel under Almedalsveckan i år och jag ser mycket fram emot seminariet som Ehandel.se har, säger Patrik Rees.

Ehandel.se kommer förstås att rapportera ifrån Ehandelsdagen i Almedalen och kan ni inte vara på plats så publiceras ett sammandrag senare i nästa vecka. Vi hoppas dock att vi ses i Visby!

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!