Fyndiq älgar på med ytterligare integrationer

Efter Fyndiqs satsning på officiella kopplingar till e-handelsplattformar är det nu dags för eValent att integrera Nordisk e-handel med merförsäljningskanalen.

Förutom att Fyndiq nyligen firade sin miljonte kund har man under hösten haft ett stort fokus på sitt arbete med integrationer. I september släpptes en koppling mot Magento och andra open source-plattformar som WooCommerce och Prestashop ska vara på gång.

I väntan på dessa har nu Nordisk E-handel, som är en del av eValent, anslutit sig till skaran av integrerade plattformar.

Annons

– Idag finns det över 50 handlare som aktivt säljer produkter på Fyndiq och som använder Nordisk E-handel som plattform, men som saknat stöd i form av en fullständig integration. Det vart därför många glada miner när informationen gick ut om att kopplingen var på väg, säger Rikard Andersson, försäljningschef på Fyndiq.

1300 anslutna e-handlare

Nordisk E-handel har enligt egen utsago 1300 anslutna e-handlare och är enligt Ehandelsindex den tredje största e-handelsleverantören i Sverige med 3,73 procent av marknaden, open source ej inräknat.

Sara Ali, vd för eValent, är nöjd med den uppdaterade integrationen som innebär att deras kunder nu kan ladda upp produkter till Fyndiq, synkronisera lagersaldo direkt via användargränssnittet i sina butiker och importera orders direkt in i systemet och synkronisera lagersaldot.

– Att enkelt kunna lägga upp och sälja ut osålt överlager eller andra fyndprodukter på Fyndiq är en naturlig del av detta. Vi vill skapa så många möjligheter som möjligt för våra kunder att hitta effektiva merförsäljningskanaler, säger Sara Ali.

Annons