Fyndiq når ut i världen med ny modul för Magento

Merförsäljningskanalen Fyndiq lanserar en integration med Magento, en av världens största open source-plattformar.

I slutet av förra året lanserade Fyndiq officiella integrationer för plattformarna Askås, Kodmyran och Wikinggruppen. Kort därefter var det dags för Prestaworks och Fyndiq erbjuder numera även kopplingar till Sello, C4Media och Vendre.

Nu drygar man ut antalet e-handlare som kan kan koppla upp sig till merförsäljningskanalen rejält med en ny modul för open source-plattformen Magento.

Annons
Annons

– Plattformsintegrationer är högt upp på vår priolista för att göra det enklare för e-handlare att kunna sälja sina varor hos Fyndiq och jag vet att den här integrationen varit efterlängtad hos många, säger Fredrik Norberg, medgrundare & marknadschef på Fyndiq.

Tredje störst i världen

Magentomodulen är en av de första integrationerna som använder Fyndiqs nya API v2, som ska vara ett förbättrat API för snabbare och enklare integration. Modulen är gratis att använda och gör så att saker som priser, produktinformation, lagersaldon automatiskt är ihopkopplade mellan e-handelsaktörens egen e-handelsplattform och Fyndiq.

I november 2014 fick Fyndiq in 150 miljoner kronor i riskkapital från Industrifonden och Northzone. Pengar som ska användas till en expansion i Europa och tidigare i somras tog man klivet in i Tyskland. En modul för Magento känns därför som en naturligt steg då plattformen inte bara är den näst största open source-plattformen i Sverige, enligt Ehandelsindex, utan även den tredje största i världen.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!