Han är ny vd – ska göra Happy Plugs störst i USA

Blir ansvarig för globalt säljteam.

Tobias Ekman blir ny vd för Happy Plugs verksamhet i USA, som är bolagets största marknad. Han tillträdde rollen den 12 februari i år. Närmast kommer han från en roll som vice president för globala sponsorskap på Live Nation Entertainment och han har jobbat i Los Angeles de senaste fyra åren.

LÄS ÄVEN: Andreas Vural kliver åt sidan - hon tar över vd-posten

Annons

"Ett starkt komplement"

Förutom detta är han medgrundare och delägare till Happy Plugs och har suttit i bolagets styrelse sedan starten 2011. Även i sin nya roll kommer hans stationering att vara Los Angeles, där han ska fokusera på den amerikanska marknaden, samt ansvara för det globala försäljningsteamet.

- Jag är väldigt glad att Tobias Ekman har bestämt sig för att vara en del i vårt starka och dynamiska team. Vi har arbetat tillsammans i hans roll som styrelseledamot i Happy Plugs och jag ser fram emot att arbeta med Tobias i en operativ position för att utveckla vårt erbjudande både på befintliga och nya marknader. Han kommer att arbeta för att öka försäljningen och bygga partnerskap för våra två märken Happy Plugs och YEVO. Tobias kommer med sin kunskap att bli ett starkt komplement till den övriga ledningsgruppen, säger Christina Tillman, vd Happy Plugs AB, i ett pressmeddelande. 

LÄS ÄVEN: Happy Plugs: E-handeln är viktig som skyltfönster

"Verkligen imponerad"

Själv meddelar Tobias Ekman att han ser upp till den förra koncern-vd:n.

- Jag är verkligen imponerad av vad Andreas Vural har byggt upp under de senaste sju åren, säger han.

Annons